Verdiepingsworkshop Reiki: De Marmapunten

Heb jij reiki 1 en 2 reeds gedaan en wil jij meer met reiki kunnen doen? Meld je dan aan voor deze leuke en interessante verdiepingsworkshop : De marmapunten. 

Marmapunten zijn duizenden plaatsen op het lichaam waar de meridianen zo dicht aan de oppervlakte van de huid liggen, dat zij energie uit de kosmos kunnen opnemen. Door reiki te geven en deze punten te masseren, los je blokkades op mentaal, emotioneel en fysiek niveau op en laat je de energie in het lijf weer stromen. Een hele waardevolle toevoeging aan je zelfbehandeling en reikibehandelingen bij anderen. 

Wat leer je deze dag? 

  • Wat Marmapunten zijn
  • Waar de 52 belangrijkste marmapunten liggen op het lichaam
  • Wat de relatie van het marmapunt is met de mentale, emotionele en fysieke blokkades
  • In welke situaties je de punten behandeld. 

En natuurlijk vertragen we met zijn allen, trekken we een kaartje, doen we een fijne meditatie om de reiki energie te versterken, genieten we van een lekkere lunch, hebben we veel plezier en genieten van elkaars ervaringen en kun je al jouw vragen stellen.

Nieuwsgierig naar dit beetje meer energieverrijking? 

Meld je dan aan voor deze interessante verdieping!

 

Wat anderen zeggen…

Altijd een plezier om bij Esther op de tafel te mogen liggen. Ook de reiki 1 cursus bij Esther gevolgd. Fijne en bijzondere ervaring. Ik ben dankbaar. Zeker voor het fijne gevoel dat Esther altijd geeft. Je bent welkom en voelt gelijk de ontspanning bij binnenkomst ?

— Brian (cursist Reiki I en klant)

Nieuws

Toekomstige evenementen