Klankbad

Tijdens het klankbad lig je op een matras op de grond onder een dekentje op je rug. Om jou heen staan verschillende maten klankschalen die aangeslagen worden. Ook kan ik tijdens de sessie schalen op je lijf plaatsen om het effect van de behandeling te versterken. Ik werk tijdens de sessie ook met andere klankinstrumenten zoals de oceandrum, koshi’s, regenmaker, donderwolk, peulklingel en shaman voice.

Een klankbad geeft een diepe helende werking in de verschillende lagen van je zijnstoestand. Over het algemeen ervaren mensen dat ze meer ontspannen zijn of juist meer energie ervaren na de behandeling. Na de sessie werkt de heling nog een tijdje door net als bij een reikibehandeling. 

Wat anderen zeggen…

Wat een fantastisch cadeau… inmiddels weet ik precies waarom ik zo blij mag zijn dat ik deze opleiding gevolgd heb bij Esther.. reiki 2 geeft me nog veel meer mogelijkheden en maakt dat ik echt mag vertrouwen op mijn intuïtie en daar ben ik elke dag dankbaar voor. Ook de afstandsbehandelingen zijn geweldig om te doen.. dankjewel lieve Esther voor je geduld, je ontzettend grote kennis en de verbinding die jij met mensen maakt. Ik raad jou aan iedereen aan!!

— Karin (cursist Reiki I)

Nieuws

Toekomstige evenementen