Afstandsbehandeling voor mens en dier

Tijdens de afstandsbehandeling stem ik op afstand op jou of je huisdier af. Deze vorm van behandelen is heel krachtig en heel effectief.

We spreken een moment af voor de behandeling. Je ligt op je rug op een rustige plek waar je niet gestoord kan worden. Het is mogelijk dat je tijdens de behandeling warmte voelt van mijn handen of andere sensaties in je lijf. Ook is het mogelijk dat je in slaap valt of niets voelt op het behandelingsmoment. Na de behandeling neem je telefonisch contact met mij op en bespreken we de behandeling en wat je het beste daarna kunt doen om de reiki energie zo goed mogelijk zijn werk te kunnen laten doen. 

De afstandsbehandeling is een mooie manier om kleine kinderen reiki te geven. Ook voor dieren is het een effectieve manier om hen te behandelen.

Wat anderen zeggen…

Ik voelde me vooral aangetrokken door de kleine omvang van de groep, waardoor je echt contact maakt met elkaar en er veel persoonlijke aandacht is. De warme ontvangst van Esther stelde mij meteen op mijn gemak. Er hing een liefdevolle rustige sfeer en zowel de Reiki oefeningen en inwijdingen werden met aandacht en liefde uitgevoerd. Er was veel ruimte voor vragen en Esther nam alle tijd om ons iets uit te leggen.

— Marianne (cursist Reiki I)

Nieuws

Toekomstige evenementen