Afstandsbehandeling voor mens en dier

Tijdens de afstandsbehandeling stem ik op afstand op jou of je huisdier af. Deze vorm van behandelen is heel krachtig en heel effectief.

We spreken een moment af voor de behandeling. Je ligt op je rug op een rustige plek waar je niet gestoord kan worden. Het is mogelijk dat je tijdens de behandeling warmte voelt van mijn handen of andere sensaties in je lijf. Ook is het mogelijk dat je in slaap valt of niets voelt op het behandelingsmoment. Na de behandeling neem je telefonisch contact met mij op en bespreken we de behandeling en wat je het beste daarna kunt doen om de reiki energie zo goed mogelijk zijn werk te kunnen laten doen. 

De afstandsbehandeling is een mooie manier om kleine kinderen reiki te geven. Ook voor dieren is het een effectieve manier om hen te behandelen.

Wat anderen zeggen…

Esther is een lieve, warme vrouw, die zeer kundig en invoelend is. Ze ziet en voelt wat er speelt bij de cursisten en gaat daar op een fijne manier mee om. De lunch was heerlijk en erg uitgebreid. En ook de “nazorg” was super. Kortom: Top!! Ik heb erg veel zin in reiki 2!

— Natasja (cursist Reiki I)

Nieuws

Toekomstige evenementen