Reikibehandelingen

Reiki is altijd fijn om te ontvangen, ook als je geen disbalans ervaart in je leven. 
Reiki onderhoudt je energiesysteem en houd je gezond, voorkomen is altijd beter dan genezen! 

Reiki werkt door op 4 verschillende niveau’s, namelijk op:

  • Mentaal niveau: de psyche, zoals o.a. niet helpende denkpatronen, psychische onrust, stress, burn-out, traumaverwerking, concentratieproblemen zoals ADD/ADHD slapeloosheid, enz.
  • Emotioneel niveau: het voelen, zoals o.a. (faal)angst, boosheid, verdriet, hopeloosheid, schaamte enz 
  • Fysiek niveau: alle klachten in -en direct op het lichaam zoals organen, spieren, allergieën, menstruatiepijnen, vermoeidheid, buikpijn, reumatische klachten, blessures, enz. 
  • Spiritueel niveau: bewustwording van de verbinding met jezelf, je omgeving en besef van het grotere geheel, de hogere macht. Opheffen van energieblokkades in de chakra’s. Helderheid creëren. 

Lichaam en geest beïnvloeden elkaar. Als je langere tijd negatieve gedachtepatronen hebt en daardoor in een negatieve stemming verkeerd, geeft dit vaak lichamelijke klachten. Langdurige stress geeft bijvoorbeeld vaak lichamelijke klachten zoals spanning in de spieren, hoofdpijn en spijsverteringsklachten. Het kan zijn dat tijdens een reikibehandeling de spanning in de spieren worden gereduceerd waardoor de andere klachten ook vanzelf mee verdwijnen. Reiki zal altijd doen wat op dat moment nodig is. 

Reiki is heerlijk ontspannend, creëert rust en overzicht en geeft weer energie zodat je er weer tegen aan kan. Reiki lost je problemen niet altijd op, wel zal het bijdragen aan je helingsproces.

Voor wie is de reikibehandeling geschikt?
De behandelingen zijn geschikt voor mensen en dieren van alle leeftijden. Het is mooi om te zien dat kinderen ook veel profijt hebben van een reikibehandeling. Zij zijn zeer ontvankelijk voor een reikibehandeling en komen vaak helemaal tot rust. 

Ben je zwanger? Ook dan is het heerlijk voor jou en je kindje om samen een reikibehandeling te krijgen. Het brengt jullie samen helemaal in verbinding.

Misschien klinkt het raar maar ook je huisdier kun je effectief met reiki behandelen. Merk je dat je dier niet helemaal lekker in zijn of haar vel zit? Hij kan het je immers niet middels woorden zeggen. Laat me een afstandsbehandeling doen en zie wat dit met jouw dier doet!

Ik bied verschillende soorten behandelingen aan:

De tafelbehandeling

De reikistoelbehandeling

Reiki- en klankbehandeling

Reiki en kinderen

Afstandsbehandeling voor mens en dier

Wat anderen zeggen…

Lieve Esther, dankjewel voor twee bijzondere dagen. De ontspannen en liefdevolle sfeer stelde me direct op mn gemak. Je bent een gepassioneerd en professioneel Reiki master en ben blij dat ik bij jou mijn inwijding in Reiki heb mogen ontvangen.

— Simone (cursist Reiki I)

Nieuws

Toekomstige evenementen