Individuele coaching in persoonlijke groei

Ben jij op zoek naar de betere versie van jezelf? Wil je een bepaald doel stellen en er naar toe werken? Of wil je uit je burn-out komen? Of meer rust voor jezelf creëren? Of mogelijk iets anders wat je bezig houdt? Merk je dat je er zelf nog niet helemaal uit komt en voel je dat je wel zelf die stappen wilt zetten voor die persoonlijke verandering en innerlijke groei?

Ik begeleid mensen die in verbinding met zichzelf en hun omgeving willen komen. De mens is zijn eigen plan. Jij kent je probleemstelling en hebt daarvoor je eigen interne hulpbronnen om tot een oplossing te komen. Ik begeleid je enkel bij jouw eigen proces naar heelheid. Ik werk met het uitgangspunt inclusiviteit. Om als mens “heel” te kunnen zijn en in balans te kunnen functioneren, is het nodig aandacht te hebben voor alle aspecten in ons leven die voor ons belangrijk zijn en dat we alle behoeften serieus nemen. We kijken samen naar de cognitieve-, fysieke-, affectieve-, spirituele- en contextuele aspecten en passen daar een behandelplan op aan.

Spreekt dit jou aan, maak een afspraak voor een gratis intakegesprek. Of ga naar www.coachpraktijkdeverbinding.nl voor meer informatie over coaching, workshops en cursussen.

 

Wat anderen zeggen…

Ik voelde me vooral aangetrokken door de kleine omvang van de groep, waardoor je echt contact maakt met elkaar en er veel persoonlijke aandacht is. De warme ontvangst van Esther stelde mij meteen op mijn gemak. Er hing een liefdevolle rustige sfeer en zowel de Reiki oefeningen en inwijdingen werden met aandacht en liefde uitgevoerd. Er was veel ruimte voor vragen en Esther nam alle tijd om ons iets uit te leggen.

— Marianne (cursist Reiki I)

Nieuws

Toekomstige evenementen