Annulerings- en terugbetaalbeleid

Algemeen

Reiki- en Klankpraktijk De Verbinding verkoopt diensten die gebonden zijn aan een datum. Indien u een aangekochte dienst wenst te annuleren, dan krijgt u tot 14 dagen voor de geplande datum het volledige aankoopbedrag retour. Indien u wenst te annuleren 14 tot 7 dagen voor de geplande datum, dan krijgt u 50% van het aankoopbedrag retour. Indien u in de laatste week voor de uitvoering wenst te annuleren kunnen we u helaas geen geld teruggeven.

Om tot teruggave van uw aankoopbedrag over te kunnen gaan, geeft u uw afmelding per mail door. De datum waarop de mail bij Reiki- en Klankpraktijk De Verbinding binnenkomt is daarbij bepalend voor het eventueel te restitueren bedrag. U vermeldt hierbij duidelijk onder welke naam en met welk e-mailadres u zich heeft aangemeld. Tevens vermeld u het bankrekeningnummer waarop u de terugbetaling wenst te ontvangen (IBAN nummer en juiste tenaamstelling bij dit IBAN nummer).

Terugbetalingen

Als uw verzoek om terugbetaling wordt gehonoreerd of afgewezen dan ontvangt u hiervan een bevestiging per email. Reiki- en Klankpraktijk De Verbinding streeft ernaar om binnen 14 dagen tot terugbetaling over te gaan als dit toegekend is.

Hulp nodig?

Neem contact op met info@reikiverbinding.nl voor vragen over het annulerings- en terugbetaalbeleid.

Wat anderen zeggen…

Wat een ervaring (en!). Wist nog niet zoveel van Reiki af, maar Esther vertelt alles op een leuke, zachte manier. Ze verwelkomt je in haar huis met 3 superlieve poezen; er hangt zo’n fijne sfeer. Ook in de blokhut waar we met onszelf en met elkaar aan de slag gingen. Ik typ dit met een rust die ik al een tijd kwijt was.

— Nancy (cursist Reiki I)

Nieuws

Toekomstige evenementen