Annulerings- en terugbetaalbeleid

Algemeen

Reiki- en Klankpraktijk De Verbinding verkoopt diensten die gebonden zijn aan een datum. Indien u een aangekochte dienst wenst te annuleren, dan krijgt u tot 14 dagen voor de geplande datum het volledige aankoopbedrag retour. Indien u wenst te annuleren 14 tot 7 dagen voor de geplande datum, dan krijgt u 50% van het aankoopbedrag retour. Indien u in de laatste week voor de uitvoering wenst te annuleren kunnen we u helaas geen geld teruggeven.

Om tot teruggave van uw aankoopbedrag over te kunnen gaan, geeft u uw afmelding per mail door. De datum waarop de mail bij Reiki- en Klankpraktijk De Verbinding binnenkomt is daarbij bepalend voor het eventueel te restitueren bedrag. U vermeldt hierbij duidelijk onder welke naam en met welk e-mailadres u zich heeft aangemeld. Tevens vermeld u het bankrekeningnummer waarop u de terugbetaling wenst te ontvangen (IBAN nummer en juiste tenaamstelling bij dit IBAN nummer).

Terugbetalingen

Als uw verzoek om terugbetaling wordt gehonoreerd of afgewezen dan ontvangt u hiervan een bevestiging per email. Reiki- en Klankpraktijk De Verbinding streeft ernaar om binnen 14 dagen tot terugbetaling over te gaan als dit toegekend is.

Hulp nodig?

Neem contact op met info@reikiverbinding.nl voor vragen over het annulerings- en terugbetaalbeleid.

Wat anderen zeggen…

Nieuws

Toekomstige evenementen