Annulerings- en terugbetaalbeleid

Algemeen

Reiki- en Klankpraktijk De Verbinding verkoopt diensten die gebonden zijn aan een datum. Indien u een aangekochte dienst wenst te annuleren, dan krijgt u tot 14 dagen voor de geplande datum het volledige aankoopbedrag retour. Indien u wenst te annuleren 14 tot 7 dagen voor de geplande datum, dan krijgt u 50% van het aankoopbedrag retour. Indien u in de laatste week voor de uitvoering wenst te annuleren kunnen we u helaas geen geld teruggeven.

Om tot teruggave van uw aankoopbedrag over te kunnen gaan, geeft u uw afmelding per mail door. De datum waarop de mail bij Reiki- en Klankpraktijk De Verbinding binnenkomt is daarbij bepalend voor het eventueel te restitueren bedrag. U vermeldt hierbij duidelijk onder welke naam en met welk e-mailadres u zich heeft aangemeld. Tevens vermeld u het bankrekeningnummer waarop u de terugbetaling wenst te ontvangen (IBAN nummer en juiste tenaamstelling bij dit IBAN nummer).

Terugbetalingen

Als uw verzoek om terugbetaling wordt gehonoreerd of afgewezen dan ontvangt u hiervan een bevestiging per email. Reiki- en Klankpraktijk De Verbinding streeft ernaar om binnen 14 dagen tot terugbetaling over te gaan als dit toegekend is.

Hulp nodig?

Neem contact op met info@reikiverbinding.nl voor vragen over het annulerings- en terugbetaalbeleid.

Wat anderen zeggen…

Ik voelde me vooral aangetrokken door de kleine omvang van de groep, waardoor je echt contact maakt met elkaar en er veel persoonlijke aandacht is. De warme ontvangst van Esther stelde mij meteen op mijn gemak. Er hing een liefdevolle rustige sfeer en zowel de Reiki oefeningen en inwijdingen werden met aandacht en liefde uitgevoerd. Er was veel ruimte voor vragen en Esther nam alle tijd om ons iets uit te leggen.

— Marianne (cursist Reiki I)

Nieuws

Toekomstige evenementen