Klankbehandelingen

In 2011 heb ik de basis- en verdiepingscursus Intuitief werken met klankschalen gevolgd. Daaropvolgend heb ik in 2012 de basis- en vervolgopleiding Shaman Voice gedaan. 

Werken met Klank is een natuurlijk en krachtig energetisch medium dat diep doordringt in lichaam en geest. Het is fantastisch om te ervaren dat de energie van klank in staat is om je op vele vlakken te ondersteunen in het bereiken van je optimale Zijstoestand! 

Enkele voorbeelden van resultaten die je kan bereiken met klankwerk zijn aarding, stilte, ontspanning, evenwicht in je eigen kracht, stress reducerend, betere concentratie, oplossen van blokkades, emotionele balans, omgevingsbewust, spirituele groei.

 

Wat zijn klankschalen en wat kan het doen voor jou tijdens jouw klankreis?
De klankschaal is een instrument, gemaakt uit verschillende metalen. Elke klankschaal heeft zijn eigen toonzetting en klankkleur. Tijdens het aanslaan van de klankschaal hoor je een langdurige klank, rijk aan boventoonresonanties met trillingspatronen en specifieke zwevingen. 

De werking van de schalen berust op resonantie. Via horen en voelen resoneren jouw lichaamscellen mee met de klanktrillingen. Klankschalen zijn instrumenten die innerlijke transformaties aanzetten. Dit kan ontspanning of activering zijn, welke langere tijd na de klankreis doorwerkt. Hiervoor hoef je zelf niets te doen, enkel lekker genieten van de klanken die tot je komen. Het brengt je datgene wat op dat moment voor jou het juiste is. 

Tijdens dit proces ontstaat een diepe ontspanning voor je mentale, fysieke, emotionele en spirituele zijnstoestand. Het denken komt tot rust en je komt in een meditatieve staat, de poort naar de diepere lagen van je bewustzijn. 

Als je hiermee in contact komt, gaat de energie die daar aanwezig is, stromen. Deze energie zuivert en vitaliseert. Vermoeidheid, stress en allerlei indrukken kunnen dan verwerkt worden. Daardoor kan er na een klankreis weer een gevoel van ruimte ontstaan, ruimte voor leven. 
Fijn toch?

Bij Shaman Voice gebruik ik mijn stem. Ik spreekt niet met woorden, enkel met klank. Deze klank heeft een diepe uitwerking op lichaam en geest. Via de klanken is het eenvoudig om contact te krijgen met verschillende delen van het lichaam en er mee te communiceren en in contact te komen met jouw energieveld. Jouw energiestroom komt daardoor in beweging waardoor je oude patronen, blokkades en gedachten los kunt laten. Zo ontstaat er weer ruimte voor nieuwe ervaringen in je lichaam en kun je je weer opvullen met nieuwe energie. Zo kom je weer in balans en in contact met jezelf!

Ik bied de onderstaande behandelingen met klank aan:

Klankbad

Individuele klankschalensessie

Reiki- en klankbehandeling

Spirituele klankbeleving bij Zuiderlicht Breda

Klank4You-reis groep

Wat anderen zeggen…

Wat een ervaring (en!). Wist nog niet zoveel van Reiki af, maar Esther vertelt alles op een leuke, zachte manier. Ze verwelkomt je in haar huis met 3 superlieve poezen; er hangt zo’n fijne sfeer. Ook in de blokhut waar we met onszelf en met elkaar aan de slag gingen. Ik typ dit met een rust die ik al een tijd kwijt was.

— Nancy (cursist Reiki I)

Nieuws

Toekomstige evenementen