De reikistoelbehandeling

De reikistoelbehandeling is een korte sessie waarbij de 7 hoofdchakra’s worden behandeld en uitgebalanceerd.

Je zit tijdens de stoelbehandeling rechtop en ik zal naast je zitten en jouw chakra’s door handoplegging op je lichaam of net voor je lichaam te houden, behandelen.
De 7 hoofdchakra’s zijn de grote energiecentra in ons lichaam die als knooppunten op het grootste energiekanaal langs onze wervelkolom liggen.  Zij nemen de levensenergie op en geven deze door aan o.a. de organen in ons lichaam.
Elk chakra heeft zijn eigen trillingsniveau, is verbonden aan bepaalde lichaamsdelen en -functies en emoties en aan een auralaag om het lichaam.
Vaak zijn er blokkades in de chakra’s terug te vinden die de normale energiestroom van het chakra blokkeren waardoor we ons niet lekker voelen op fysiek, emotioneel of energetisch niveau. Met reiki kunnen we deze blokkades opsporen, oplossen en de chakra’s weer in balans brengen.

Wat anderen zeggen…

Wat een fantastisch cadeau… inmiddels weet ik precies waarom ik zo blij mag zijn dat ik deze opleiding gevolgd heb bij Esther.. reiki 2 geeft me nog veel meer mogelijkheden en maakt dat ik echt mag vertrouwen op mijn intuïtie en daar ben ik elke dag dankbaar voor. Ook de afstandsbehandelingen zijn geweldig om te doen.. dankjewel lieve Esther voor je geduld, je ontzettend grote kennis en de verbinding die jij met mensen maakt. Ik raad jou aan iedereen aan!!

— Karin (cursist Reiki I)

Nieuws

Toekomstige evenementen