De reikistoelbehandeling

De reikistoelbehandeling is een korte sessie waarbij de 7 hoofdchakra’s worden behandeld en uitgebalanceerd.

Je zit tijdens de stoelbehandeling rechtop en ik zal naast je zitten en jouw chakra’s door handoplegging op je lichaam of net voor je lichaam te houden, behandelen.
De 7 hoofdchakra’s zijn de grote energiecentra in ons lichaam die als knooppunten op het grootste energiekanaal langs onze wervelkolom liggen.  Zij nemen de levensenergie op en geven deze door aan o.a. de organen in ons lichaam.
Elk chakra heeft zijn eigen trillingsniveau, is verbonden aan bepaalde lichaamsdelen en -functies en emoties en aan een auralaag om het lichaam.
Vaak zijn er blokkades in de chakra’s terug te vinden die de normale energiestroom van het chakra blokkeren waardoor we ons niet lekker voelen op fysiek, emotioneel of energetisch niveau. Met reiki kunnen we deze blokkades opsporen, oplossen en de chakra’s weer in balans brengen.

Wat anderen zeggen…

Weer veel dingen, geleerd, ervaren, gevoeld met de intentie hetgeen toe te passen wat bij me past, hoe ik mijn energie kan delen en wat ik zelf nodig heb om te komen bij mijn doelen! De manier waarop je dingen aanreikt, verduidelijkt en overbrengt is waanzinnig fijn.

— Ilonka (cursist Reiki II)

Nieuws

Toekomstige evenementen