Klank4You-reis

Tijdens de klank4you-reis word je samen met een groep door verschillende klankinstrumenten in een ontspannen sfeer meegenomen op je innerlijke reis naar de diepere lagen van je bewustzijn. Tijdens de sessie wordt er gebruik gemaakt van meerdere klankschalen, shaman voice, oceandrum, koshi’s, regenmaker, donderwolk, cabalonga crispy shaker en buzzing bow.

Hoe ziet programma van de klank4you-reis eruit?

De Klank4You- reis wordt gegeven op een locatie die we in overleg bepalen. 

De sessie duurt bij elkaar 2 uur inclusief ontvangst, uitleg over de klanksessie, de sessie zelf en nabespreking. Ook is het eventueel nadien mogelijk om zelf te ervaren hoe het is om een klankinstrument te bespelen. 

De klank4you-reis is mogelijk vanaf 6 personen. Ook is het mogelijk dat ik bij je op locatie de sessie kom geven indien de ruimte geschikt is voor het werken met de schalen. Leuk om samen te beleven tijdens bijvoorbeeld een familie-, vrienden- of sportteammoment! 

Voor meer informatie over de effecten van klankwerk, klik hier.

Wat anderen zeggen…

Ik heb 2 heerlijk ontspannen dagen gehad bij Esther. Heel bijzonder hoe heerlijk het is om te vertragen en dan te voelen waar energie en emoties beginnen te stromen. Een fijn klein groepje mensen om mee op te trekken en mee te lachen. Ik heb nog dagen erna een heerlijk rustig gevoel gehad. Super!

— Anne-Marijke (cursist Reiki I)

Nieuws

Toekomstige evenementen