Spirituele klankbeleving bij Zuiderlicht Breda

Tijdens deze klankbeleving word je in een ontspannen sfeer door mijn stem en verschillende klankinstrumenten meegenomen op je innerlijke reis naar de diepere lagen van je bewustzijn.

Klank, aangeboden op deze wijze, brengt innerlijke transformaties teweeg.

Dit kan ontspanning of activering zijn, welke langere tijd na de klankbeleving doorwerkt. Hiervoor hoef je zelf niets te doen, enkel lekker genieten van de klanken die tot je komen. Het zal je datgene brengen wat op dat moment voor jou het juiste is.

Tijdens dit proces ontstaat een diepe ontspanning voor lichaam, emoties en geest. Het denken komt tot rust en je komt in een meditatieve staat, de poort naar de diepere lagen van je bewustzijn.

Als je hiermee in contact komt, gaat de energie die daar aanwezig is, stromen.

Deze energie zuivert en vitaliseert.

Vermoeidheid, stress en allerlei indrukken kunnen dan verwerkt worden. Daardoor kan er na een klankbeleving weer een gevoel van ruimte ontstaan, ruimte voor leven.

Fijn toch?

Meld je snel aan, er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar!

lokatie: Spiritueel centrum Zuiderlicht te Breda

 

kosten: 25 euro pp

 

Wat anderen zeggen…

Altijd een plezier om bij Esther op de tafel te mogen liggen. Ook de reiki 1 cursus bij Esther gevolgd. Fijne en bijzondere ervaring. Ik ben dankbaar. Zeker voor het fijne gevoel dat Esther altijd geeft. Je bent welkom en voelt gelijk de ontspanning bij binnenkomst ?

— Brian (cursist Reiki I en klant)

Nieuws

Toekomstige evenementen