Reiki en kinderen

Een reikibehandeling is ook heel fijn voor kinderen. Voor hen is het vaak niet makkelijk om langere tijd stil te liggen. Zeker als het kleinere kinderen betreft. Op een speelse manier leer ik hen om zelf mee te helpen tijdens de reikibehandeling. Zij vinden dit vaak heel erg leuk. 

Reiki geeft kinderen nadien meer rust in hun hoofd waardoor ze beter met hun emoties om kunnen gaan, de prikkels van buitenaf, de concentratie verbetert en zij zich makkelijker kunnen uiten. 

In de pubertijd heeft het kind te maken met de snelle verandering van het lijf en de hormonen die daarbij een rol spelen. De onzekerheid heeft vaak de overhand. 

Regelmatig een reikibehandeling helpt hen enorm om de balans weer terug te vinden en met meer plezier in het leven te staan. 

De reikibehandeling voor kinderen tot 12 jaar is 30 minuten.vanaf 12 jaar is 45 minuten.

Wat anderen zeggen…

Altijd een plezier om bij Esther op de tafel te mogen liggen. Ook de reiki 1 cursus bij Esther gevolgd. Fijne en bijzondere ervaring. Ik ben dankbaar. Zeker voor het fijne gevoel dat Esther altijd geeft. Je bent welkom en voelt gelijk de ontspanning bij binnenkomst ?

— Brian (cursist Reiki I en klant)

Nieuws

Toekomstige evenementen