Wie ben ik?

 

Hallo, even voorstellen, mijn naam is Esther Busquet.

Verbinden in Vrijheid, is mijn levensmissie.

Al van jongs af aan heb ik ervaren dat ik onderdeel was van een groter geheel. Ik was toen al gevoelig voor de energie in en om mij heen. Het herstellen van de verbinding tussen mijzelf en anderen of als intermediair voor anderen, vond ik als kind al heel gewoon. Deze harmonie gaf fijne luchtige energie en gevoel van vrijheid!

Ik koos logischerwijs een studie waarbij het begeleiden van mensen centraal stond en zo ook een werksoort waar ik al ruim 25 jaar in een communicatieve functie met mensen werk om hen weer te verbinden met zichzelf en hun omgeving. Verbonden aan deze missie, heb ik nadien meerdere opleidingen op het gebied van coachen en communicatie gevolgd.

Wat ik lange tijd nog niet begreep was waarom ik zelf telkens energetisch leeg liep zodra ik omgeven was door veel mensen zoals bijvoorbeeld op school, in de bus, de supermarkt of de kroeg. Ook tijdens mijn werk voelde ik de energie vaak uit mijn lijf wegvloeien. 

Tot ik in 2006 met Reiki in aanraking kwam. Toen begreep ik dat ik niet goed voor mijn eigen energie gezorgd had en leerde ik hoe ik mijn eigen energiesysteem weer kon herstellen en beschermen. Zo kon ik weer leven vanuit mijn Zijnstoestand en mij verbinden in vrijheid met mijn omgeving. 

Reiki is een hele fijne manier van helen met je handen middels de voor iedereen toegankelijke levensenergie die in en om ons heen aanwezig is. 

Het zou mooi zijn als iedereen weer met deze menselijke oergave in verbinding zou komen te staan. Daar draag ik als Reiki-en Klankmaster graag mijn steentje aan bij! 

Voel je vrij om je op te geven voor een Reiki cursus of een fijne behandeling! 

De mens is zijn eigen plan, verbonden in vrijheid

 

 

Wat anderen zeggen…

Weer veel dingen, geleerd, ervaren, gevoeld met de intentie hetgeen toe te passen wat bij me past, hoe ik mijn energie kan delen en wat ik zelf nodig heb om te komen bij mijn doelen! De manier waarop je dingen aanreikt, verduidelijkt en overbrengt is waanzinnig fijn.

— Ilonka (cursist Reiki II)

Nieuws

Toekomstige evenementen