combi Reikitafelbehandeling en coach sessie inzicht in je familie systeem.

Gun jij jezelf een nieuwe stap in je leven en wil jij ervaren hoe het is om te ontdekken welke invloed jouw familie van herkomst heeft op jouw mentale, emotionele en fysieke processen in het dagelijkse leven? En hoe je, als je hier last van hebt, hier middels een coachsessie en een reikibehandeling inzicht in kan krijgen en aan kan pakken? Meld je dan aan voor deze combi- sessie van 2,5 uur.

Wat anderen zeggen…

Wat een fantastisch cadeau… inmiddels weet ik precies waarom ik zo blij mag zijn dat ik deze opleiding gevolgd heb bij Esther.. reiki 2 geeft me nog veel meer mogelijkheden en maakt dat ik echt mag vertrouwen op mijn intuïtie en daar ben ik elke dag dankbaar voor. Ook de afstandsbehandelingen zijn geweldig om te doen.. dankjewel lieve Esther voor je geduld, je ontzettend grote kennis en de verbinding die jij met mensen maakt. Ik raad jou aan iedereen aan!!

— Karin (cursist Reiki I)

Nieuws

Toekomstige evenementen