De tafelbehandeling

Je kunt kiezen voor een behandeling van 1 uur of 1,5 uur.

Tijdens de behandeling lig je op je rug met je kleding aan onder een dekentje op de reikitafel. Halverwege de behandeling vraag ik je om te draaien om op je buik te gaan liggen. 

Er wordt niet gesproken, je ontspant je en mag je ogen sluiten. Er zal een rustgevend muziekje opstaan om jouw ontspanning te bevorderen.

Tijdens de reikibehandeling zal via mijn handen de reiki energie naar die plaatsen in jouw energiesysteem vloeien waar het nodig is. Je zult voelen dat ik mijn handen soms op bepaalde plekken op je lichaam zal leggen en soms boven je lichaam houdt. Een combinatie van verschillende reikitechnieken kan ik toepassen indien nodig. Je voelt dan mogelijk lichte beweging, massage. 

De meeste mensen die een behandeling krijgen, ervaren diepe rust en ontspanning. Ze voelen vaak de warmte van de handen. 

Het kan ook zijn dat je niets ervaart. Dat is niet erg. De reiki energie doet gewoon zijn werk en het is mogelijk dat je na een aantal dagen tot een week pas veranderingen gaat opmerken in je systeem. Na de reikibehandeling spreken we nog even na over de behandeling zelf en wat je kan verwachten na de behandeling op mentaal, emotioneel, fysiek en/of spiritueel niveau en hoe je hiermee om kunt gaan.

Wat anderen zeggen…

Ik heb 2 heerlijk ontspannen dagen gehad bij Esther. Heel bijzonder hoe heerlijk het is om te vertragen en dan te voelen waar energie en emoties beginnen te stromen. Een fijn klein groepje mensen om mee op te trekken en mee te lachen. Ik heb nog dagen erna een heerlijk rustig gevoel gehad. Super!

— Anne-Marijke (cursist Reiki I)

Nieuws

Toekomstige evenementen