UNIEK!!: 6 daagse verdiepingsweek Reiki en familie opstellingen ÉN klank/ademhealing op Savita in Winterberg!

5 sep 2020

Van 26 juni tot en met 03 juli 2021 geef ik deze mooie verdiepingscursus Reiki en systemisch werk ÉN ik leer je basisoefeningen waarmee je je eigen helingsproces en die van anderen kunt beïnvloeden met je stem en ademhaling.

De instap van deze cursus is voor mensen die reiki I en II hebben gedaan. We gaan namelijk werken met de reiki symbolen en reiki op afstand.

We maken jouw familiesysteem met haar dynamieken zichtbaar middels systemische oefeningen, opstellingen met representanten, tafelopstellingen en het maken van een genogram.

We brengen het ontstaan van jouw huidige dagelijkse patronen in kaart aan de hand van jouw manier van overleven als klein kind in jouw familiesysteem.

Door het zichtbaar maken van niet helpende patronen, kun je bewust stappen zetten in het nemen van helpende en voor jou helende gedachten en stappen in het leven. Dat wil jij toch ook? Waarom zou je blijven doen wat je altijd al deed met telkens weer dezelfde niet helpende uitkomst?

We gaan op verschillende manieren met Reiki werken in jouw familiesysteem om de helende werking te versterken. Dit is echt een hele mooie en bijzondere ervaring.

Het werken met de universele energie maakt dat je steeds dichterbij jezelf en in balans komt. We gaan ook werken met klank en ademen om dit te versterken. Jij wilt toch ook vol energie leven in het hier en nu en vanuit je essentie doen wat je vanuit je hart belangrijk vindt en waar je echt blij van wordt…?

We zullen tijdens de cursus ook de natuur in gaan om de energie van de bomen en planten te voelen. Meditatie staat dagelijks op het programma.De groep zal de bedding vormen voor verdieping. Zelfstandig is niet alleen. Je maakt je eigen proces door net als de anderen in de groep en toch zijn we ook samen om elkaar te dragen in veiligheid en geborgenheid en ook met de nodige plezier en humor!

Op een van de avonden zal ik voor de groep met verschillende klankinstrumenten een klankconcert geven en je meenemen op een ontspannende klankreis.

De investering voor deze 6 daagse cursus is 399 euro exclusief verblijf en maaltijden. Die betaal je apart voor Savita.

Centrum Savita ligt midden in de bossen van Niederfelt/Winterberg in Duitsland. Een heerlijk relax onderkomen waar je echt helemaal tot rust komt. Tijdens je verblijf heb je een 1 persoonskamer ( 2-persoonskamer is mogelijk) met eigen badkamer met douche en toilet én drie maaltijden per dag voor maar 45 euro pppn. Het eten is vegetarisch. Mocht je een bijzonder dieet hebben, kun je even contact opnemen met Savita of zij hier rekening mee willen houden. De aankomstdag en vertrekdag wordt voor 1 overnachting gerekend. Je verblijft voor deze cursus van 26-06 ( aankomst vanaf 21 uur en in overleg kan eerder) tot en met 03-07 ( vertrek om 11:00 uur). De cursus start op 27-06 om 09:30 uur.

Er zijn maximaal 14 plaatsen, dus wees er snel bij!

Wat anderen zeggen…

Ik voelde me vooral aangetrokken door de kleine omvang van de groep, waardoor je echt contact maakt met elkaar en er veel persoonlijke aandacht is. De warme ontvangst van Esther stelde mij meteen op mijn gemak. Er hing een liefdevolle rustige sfeer en zowel de Reiki oefeningen en inwijdingen werden met aandacht en liefde uitgevoerd. Er was veel ruimte voor vragen en Esther nam alle tijd om ons iets uit te leggen.

— Marianne (cursist Reiki I)

Nieuws

Toekomstige evenementen