systemisch coachen: Maak een eerste stap naar leven vanuit je essentie.

13 feb 2023

Wil jij een echte verdieping maken in persoonlijke ontwikkeling omdat het zo niet meer gaat en je echt meer uit je leven wilt halen? Laat je dan systemisch coachen. Wat houdt dat in? We maken jouw familiesysteem met haar dynamieken zichtbaar middels systemische oefeningen, tafelopstellingen en het maken van een genogram.

We brengen het ontstaan van jouw huidige dagelijkse patronen in kaart aan de hand van jouw manier van overleven als klein kind in jouw familiesysteem.

Door het zichtbaar maken van niet helpende patronen, kun je bewust stappen zetten in het nemen van helpende en voor jou helende gedachten, emoties en gedrag in het leven. Ik zal je ondersteunen op deze weg van de magische beweging naar de helende beweging waarnaar je vol energie in het leven kunt staan. Dat wil jij toch ook? Waarom zou je blijven doen wat je altijd al deed met telkens weer dezelfde niet helpende uitkomst? Maak een eerste stap naar leven vanuit je essentie en maak een afspraak voor een intake bij De Verbinding.

Wat anderen zeggen…

Ik heb de reiki 1 cursus gevolgd en ik heb er eigenlijk geen woorden voor.. Het is echt iets dat je moet ervaren , echt heel bijzonder. Dankjewel Esther voor deze 2 dagen en ik ben erg benieuwd wat het mij gaat brengen ? Op naar de reiki II in februari..

— José (cursist Reiki I)

Nieuws

Toekomstige evenementen