Meld je aan voor de workshop ADEMBEVRIJDING op 12 maart 2023 in Dordrecht

13 feb 2023

“Laat me zien hoe je ademt en ik zal zeggen hoe vrij je bent”

Voel jij het verlangen om vol te leven, jouw hart te openen en de vrijheid in jouw leven te ervaren?

Geef je dan op voor deze workshop Adembevrijding!

Jouw ademhaling is een afspiegeling van hoe je leeft. De meeste mensen ademen oppervlakkig en onbewust. Dit kan zowel fysieke, mentale als emotionele klachten geven, zoals lage energie, neerslachtigheid, rusteloosheid en gebrek aan grip op je leven.

Tijdens deze bijzondere workshop leg je middels ademwerk weer contact tussen brein en lichaam. Dit maakt dat je gevoelens, emoties en energie-blokkades in je lichaam weer op bewust niveau kunt gaan ervaren. Door bewust te voelen en waar te nemen wat er vaak lange tijd in je lichaam is opgeslagen, maak je het verwerken en loslaten ervan weer mogelijk. Een onbeschrijfelijke fantastische ervaring die niet makkelijk te omschrijven is en je enkel zelf kan ervaren. Je voelt de adembevrijding!

Hoe ziet de middag eruit?

We beginnen eerst met kennismaken met elkaar en een veilige bedding te creëren binnen de groep.
Dit doen we middels verschillende meditatie – en lichaamsgerichte oefeningen. Je gaat steeds meer naar binnen naar jouw onderbewuste waar alle ervaringen van heel je leven in zijn opgeslagen en haalt op wat nu ” aandacht” vraagt om los te gaan laten tijdens de ademsessie om zo de energiestroom in jouw systeem weer te kunnen herstellen.

We leggen een verbinding tussen lichaam en geest. Als de verbinding gelegd is, ga je op de manier ademen die wij jou leren, waardoor de energie in je lichaam in korte tijd opgebouwd wordt tot een hoogtepunt en gaat stromen. Je activeert hiermee jouw zelfhelend vermogen. Je wordt daarbij uitgenodigd om uit je comfortzone te komen en in de overgave te gaan zodat alles wat zich tijdens de ademsessie presenteert te laten gebeuren zodat oude blokkades kunnen worden opgeruimd.

Tijdens deze adembevrijding worden verschillende muziekgenres gedraaid met als doel om jouw denkbrein tijdens de sessie te verwarren en het limbisch systeem, waar de emotieregulatie zit, te activeren. Deze chaotische setting zorgt ervoor dat de verstopte oude emoties makkelijker tevoorschijn komen en jouw lichaam de kindbeweging, die in jouw lijf is opgeslagen, van destijds kan afmaken. Dit is vaak een hele bijzondere ervaring om mee te maken.

Jouw brein, waar je altijd op vertrouwt om de beslissingen te maken in je leven heeft niet alle wijsheid in pacht. Dat blijkt ook wel want anders zou je niet telkens dezelfde niet helpende patronen afdraaien in je leven. Het lichaam is heel intelligent. Hoe mooi is het als je het lichaam weer bewust kunt voelen en erkennen?

Durf jij in de overgave te gaan en ben je nieuwsgierig wat ademwerk voor jou kan betekenen?

Doe dan mee met deze Adembevrijdingsworkshop op 12 maart 2023 op een fantastisch mooie lokatie in Dordrecht en laat je verwonderen….

Deze dag wordt georganiseerd door de twee ervaren ademcoaches Lennart Bosschaart en Esther Busquet. Samen met een team van ademwerkbegeleiders nemen wij jou mee tijdens deze bijzondere middag.

Voor wie is deze workshop bedoeld?

Voor iedereen die weer vol energie in het leven wilt staan en vrij wilt ademen!

Investering: 75 euro inclusief BTW

Lokatie: Dordrecht

datum en tijd: 12 maart 2023 van 13:00- 16:30 uur

https://reiki.coachpraktijkdeverbinding.nl/product/workshop-adembevrijding-in-dordrecht-op-12-maart-2023-van-1300-1630u-kopie/

contra-indicatie: Deze vorm van ademwerk is niet geschikt voor zwangere vrouwen en mensen met epilepsie, glaucoom, hartklachten of zwaardere psychische problemen.

Wat anderen zeggen…

.. inmiddels weet ik precies waarom ik zo blij mag zijn dat ik deze opleiding gevolgd heb bij Esther.. reiki 2 geeft me nog veel meer mogelijkheden en maakt dat ik echt mag vertrouwen op mijn intuïtie en daar ben ik elke dag dankbaar voor. […].. dankjewel lieve Esther voor je geduld, je ontzettend grote kennis en de verbinding die jij met mensen maakt. Ik raad jou aan iedereen aan!!

— Yoella (cursist reiki I en II)

Nieuws

Toekomstige evenementen