Wil jij het geheim weten hoe jij stil van binnen kunt worden?

12 jun 2023

Hoe kom jij in verbinding met jezelf? Hoe word jij stil, echt stil van binnen? Blijft dat voor jou een vraag? Wil jij jezelf ontmoeten van binnen en in staat zijn om stappen te maken naar heelheid?

Geef je dan op voor een reiki I cursus!

In een kleine groep in huiselijke sfeer leer je in twee dagen weer in verbinding met jezelf te komen zodat je vol energie de wereld om je heen weer kan omarmen vanuit je eigenheid. Daarnaast leer je hoe je met je handen met de levensenergie kunt werken. Het mooiste kado aan jezelf! Zie voor de volgende reiki I cursus de evenementenkalender hieronder of zie menubalk ” direct inschrijven” !

Wat anderen zeggen…

Ik voelde me vooral aangetrokken door de kleine omvang van de groep, waardoor je echt contact maakt met elkaar en er veel persoonlijke aandacht is. De warme ontvangst van Esther stelde mij meteen op mijn gemak. Er hing een liefdevolle rustige sfeer en zowel de Reiki oefeningen en inwijdingen werden met aandacht en liefde uitgevoerd. Er was veel ruimte voor vragen en Esther nam alle tijd om ons iets uit te leggen.

— Marianne (cursist Reiki I)

Nieuws

Toekomstige evenementen