Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
26 berichten.
Yoella Yoella heeft geschreven op 14 juni 2019 om 17:33
Pasgeleden heb ik de reiki 2 cursus mogen volgen bij Esther. Deze keer had ik iets meer tijd nodig om het te laten bezinken. Nu is het allemaal op zijn plek gevallen en dus wil ik graag mijn ervaring delen. Reiki 1 was zo’n ontzettend indrukwekkende ervaring, hoeveel beter zou het nog kunnen worden dacht ik bij mezelf.. nu weet ik wel beter! Het gekke was dat ik had bedacht dat ik de reiki2 opleiding ging doen na mijn trainersopleiding, in de tijd tussen reiki 1 en 2 bleef ik echter zoveel denken aan de reiki 2. Ik was nieuwsgierig en enthousiast en aan de andere kant wilde ik me volledig richten op mijn trainersopleiding. Ik wilde juist in mijn certificeringsweekend in mijn kracht staan. Ik was bang dat de zuiveringsperiode ervoor zou zorgen dat ik teveel pas op de plaats moest maken. En toen was het een week voor de reiki 2 begon.. ik hakte de knoop door en schreef me in. In het begin was er veel weerstand en had ik geen idee waarom ik deze keuze gemaakt had. Esther sloot alles in en nam me mee op een prachtige reis. Nogmaals bedankt lieve Esther! De weerstand verdween en ik begon weer enthousiast te worden, een aantal hele prachtige ervaringen gehad en heel veel geleerd. In de weken erna heb ik alles een beetje naast me neergelegd, het gekke was dat ik niet wist of ik nou blij moest zijn of niet met reiki 2. Toen ik het weer oppakte voelde ik pas wat het met me had gedaan. In de zuiveringsperiode ben ik meerdere patronen aangegaan, die er nu voor zorgen dat ik meer dan ooit in contact staan met mijn gevoel, mijn kern en alles waar ik als mens voor sta. Het was precies het juiste moment om alles aan te gaan en tijdens mijn certificeringweekend stond ik volledig in mijn kracht!! Mensen zagen een hele andere, rustigere en zelfverzekerde vrouw staan. Ik heb zoveel complimenten gehad en ik voel me echt fantastisch!! Ook nu merk ik dat ik precies weet waar ik heen wil in dit leven en bij alles wat ik doe, sta ik in contact met mijn gevoelens, gedachten en zeker met mijn eigen kern. Ik kan dicht bij mezelf blijven en ik merk dat ik goed geaard ben. Ik merk dat ik mezelf mag uiten en zelfs dat ik er gewoon mag zijn zoals ik ben. Wat een fantastisch cadeau... inmiddels weet ik precies waarom ik zo blij mag zijn dat ik deze opleiding gevolgd heb bij Esther.. reiki 2 geeft me nog veel meer mogelijkheden en maakt dat ik echt mag vertrouwen op mijn intuïtie en daar ben ik elke dag dankbaar voor. Ook de afstandsbehandelingen zijn geweldig om te doen.. dankjewel lieve Esther voor je geduld, je ontzettend grote kennis en de verbinding die jij met mensen maakt. Ik raad jou aan iedereen aan!! Liefs Yoëlla Dit bericht mag openbaar geplaatst worden.
Karin Karin heeft geschreven op 26 mei 2019 om 12:23
Ik heb 2 heerlijke dagen mogen beleven met Reiki 1. Wat een ervaring en wat een super gevoel om die energie te kunnen en mogen voelen / ervaren! Esther is , zoals met alles, een prachtig mens die echt tijd maakt voor je en je helpt waar ze maar kan. Als je op zoek bent naar een goede en toegewijde reiki coach, maak dan een afspraak bij reiki en klankpraktijk de verbinding . Je zal er zeker geen spijt van krijgen!
natasja natasja heeft geschreven op 2 maart 2019 om 17:03
Wat heb ik genoten van de twee dagen reiki 1!! Met een kleine groep met lieve mensen hebben we 2 dagen lang info gehad en geoefend. Esther heeft ons op een heel ontspannen manier ondergedompeld in de reiki-wereld. Esther is een lieve, warme vrouw, die zeer kundig en invoelend is. Ze ziet en voelt wat er speelt bij de cursisten en gaat daar op een fijne manier mee om. De lunch was heerlijk en erg uitgebreid. En ook de "nazorg" was super. Kortom: Top!! Ik heb erg veel zin in reiki 2!
Yoëlla Hijkoop Yoëlla Hijkoop heeft geschreven op 10 februari 2019 om 15:18
Wauw, wat een fantastische, indrukwekkende ervaring heb ik beleefd toen ik de reiki 1 cursus deed bij Esther.. Een kleine 1,5 jaar geleden kwam het voor het eerst ter sprake dat Esther een reiki cursus zou gaan verzorgen, ik wist het meteen; hier wilde ik meer van weten! Ik had namelijk al eens een klankreis met haar mee mogen maken en dat heeft ook zoveel bij me losgemaakt! Er kwamen veel dingen voorbij in mijn leven, uiteraard hield ik contact met Esther en regelmatig dacht ik terug aan de afspraak die ik met haar gemaakt had om bij haar de reiki 1 cursus te volgen. Mijn geduld werd geregeld getest, als ik namelijk iets in mijn hoofd heb, dan vind ik het zelf fijn als ik het meteen kan gaan uitvoeren. Een kleine 2 weken geleden was het dan eindelijk zo ver! En wat ben ik blij dat ik gewacht heb tot dit moment! Het kwam precies op tijd en het klopte exact in mijn leven. Ik voel me dankbaar dat ik kennis heb mogen maken met reiki zoals het bedoeld is, in de puurste vorm en op de manier zoals het hoort te zijn, alles klopte. Ik ben blij dat ik dagelijks reiki energie in mijn lichaam mag voelen stromen, het geeft mij hernieuwde/ krachtigere levensenergie en het geeft me elke dag de keuze om met een fijne energie de wereld in te stappen. Ik kwam thuis in mijn eigen lichaam en ik voel meer waardering, acceptatie, liefde en aanvaarding van en voor mezelf. Hier was ik al zolang naar op zoek en nogmaals dit was t moment waar ik naartoe geleefd heb. Ik heb geleerd hoe ik mijn eigen energie bij mezelf kan houden en hoe ik in verbinding met mezelf kan zijn. Ik ga zeker de reiki 2 cursus ook volgen, ik ben fan! En graag wil ik delen waarom Esther de aangewezen persoon is om deze cursus bij te doen; ze verbind op een geweldige manier, sluit alles in, behandelt je met respect en weet een dusdanige sfeer te creëren waardoor het fijn is om iets nieuws te gaan doen. Ik zelf ben behoorlijk streng voor mezelf, zeg maar gerust perfectionistisch en ik ervaar meestal als ik iets nieuws leer, eerst frustratie, door de manier waarop Esther met me omging, kon ik meteen naar het doen,voelen en dus op een hele ongedwongen, natuurlijke manier iets nieuws leren. Ze pikt alles feilloos op en en benoemt het op een fijne manier als er iets bij iemand speelt.Ze heeft een enorme kennis, deelt deze op een fijne manier en ze is een prachtig, inspirerend persoon die iedereen aan zou kunnen zetten tot ontwikkeling. Ik ben blij en dankbaar dat ik mezelf deze ervaring heb gegund en ik gun het iedereen om op deze manier in je lichaam te kunnen zijn. Deze recensie mag openbaar gedeeld worden. Liefs, Yoëlla
Evelien Evelien heeft geschreven op 7 februari 2019 om 23:58
De Reiki I cursus.....zijn er woorden voor. Eigenlijk niet. Je bood een warm en veilig nest voor mij en voor de anderen. Precies de goede begeleiding, met de juiste professionaliteit én niet te vergeten een gezellig samenzijn tijdens de heerlijke lunch. Op naar de Reiki II!
Selma Selma heeft geschreven op 6 februari 2019 om 11:34
Wat een bijzondere ervaring was het bij Esther. Ik heb de Reiki 1 cursus bij haar gevolgd. Ze weet en voelt zoveel en begeleid je daar goed bij. Ze heeft oog en aandacht voor iedereen individueel en voor de groep samen. Ik vond het erg fijn en kan niet wachten tot de tijd daar is om ook weer bij Esther Reiki 2 te gaan volgen! 🙂

Wat anderen zeggen…

Nieuws

Toekomstige evenementen