Verdiepingsworkshop reiki: De Marmapunten op 25 november 2022

1 jan 2022

Marmapunten zijn duizenden plaatsen op het lichaam waar de meridianen zo dicht aan de oppervlakte van de huid liggen, dat zij energie uit de kosmos kunnen opnemen. Door reiki te geven en deze punten te masseren, los je blokkades op mentaal, emotioneel en fysiek niveau op en laat je de energie in het lijf weer stromen. Een hele waardevolle toevoeging aan je zelfbehandeling en reikibehandelingen bij anderen.

Wat leer je deze dag?

  • Wat Marmapunten zijn
  • Waar de 52 belangrijkste marmapunten liggen op het lichaam
  • Wat de relatie van het marmapunt is met de mentale, emotionele en fysieke blokkades
  • In elke situatie je de punten behandeld

En natuurlijk vertragen we met zijn allen, trekken we een kaartje, doen we een fijne meditatie om de reiki energie te versterken, genieten we van een lekkere lunch, hebben we veel plezier en genieten van elkaars ervaringen en kun je al jouw vragen stellen.

Nieuwsgierig naar dit beetje meer energieverrijking?

Meld je dan snel aan, vol is vol!

Direct aanmelden

Wat anderen zeggen…

Ik voelde me vooral aangetrokken door de kleine omvang van de groep, waardoor je echt contact maakt met elkaar en er veel persoonlijke aandacht is. De warme ontvangst van Esther stelde mij meteen op mijn gemak. Er hing een liefdevolle rustige sfeer en zowel de Reiki oefeningen en inwijdingen werden met aandacht en liefde uitgevoerd. Er was veel ruimte voor vragen en Esther nam alle tijd om ons iets uit te leggen.

— Marianne (cursist Reiki I)

Nieuws

Toekomstige evenementen