De praktijk is OPEN: Ontwaken na een tijd van bezinning…

9 mei 2020

De winter laat ons naar binnen keren. Een tijd van bezinning over hoe nu verder, wat mag blijven en wat kan anders. We maken mooie nieuwe voornemens , die we omzetten in doelen. De energie die daarbij nodig is groeit van binnen en wil er op een gegeven moment uit om te kunnen doen waar het op dat moment om gaat. Alles is energie, alles is 1 en met elkaar verbonden. Zo zichtbaar is de nieuwe explosieve energie in de fantastisch mooi natuur om ons heen nu. De lente is volop aanwezig, de jonge frisse energie wil gevoeld en ingezet worden tot beweging naar buiten toe, naar nieuwe verbinding met elkaar.

En juist in deze ontluikende fase wordt er vanwege het coronavirus aan ons gevraagd om die natuurlijke energiestroom nog even binnen te houden. Dit is zwemmen tegen de stroom in en vraagt veel van ons systeem. Dit kan stress en spanning veroorzaken met gevolg dat je je niet lekker in je vel voelt. Je patronen worden verstoort. Eventjes is dat niet erg, dan herstel je vanzelf wel. Met een mooie wandeling, lekker sporten of meditatie kom je vaak al een heel eind. Echter het duurt helaas al wat langer en dan kan een reikibehandeling waarbij je hele energiesysteem weer in balans gebracht wordt, enorm fijn zijn!

De Reikipraktijk is weer open. Je bent van harte welkom voor dit waardevolle kado aan jezelf!

Mocht het zijn dat je ziek bent of dat je het nog niet aandurft of geen tijd hebt om naar de praktijk te komen, kun je natuurlijk ook een Reiki afstandsbehandeling boeken. Laat je verrassen door de geweldige werking van deze bijzondere behandeling!

Wat anderen zeggen…

Altijd een plezier om bij Esther op de tafel te mogen liggen. Ook de reiki 1 cursus bij Esther gevolgd. Fijne en bijzondere ervaring. Ik ben dankbaar. Zeker voor het fijne gevoel dat Esther altijd geeft. Je bent welkom en voelt gelijk de ontspanning bij binnenkomst ?

— Brian (cursist Reiki I en klant)

Nieuws

Toekomstige evenementen