Met reiki je gedachten en emoties de baas!

8 aug 2019

Heb je ook het gevoel dat je brein met je aan de haal gaat, dat het net lijkt alsof je gedachten een eigen leven leiden waardoor je niet meer in het NU leeft? De wereld raast aan je voorbij en je voelt je moe en lusteloos. En mogelijk merk je dat je fysiek ook kwalen ontwikkelt. Daar kun je op eenvoudige wijze met Reiki iets aan doen!

Met reiki kun je zowel op fysiek, emotioneel, mentaal als spiritueel niveau helen. Tijdens een reikibehandeling worden al deze lagen behandeld waardoor je je snel weer beter voelt.

Alle fysieke klachten en kwalen hebben een emotionele tegenhanger en elke emotie heeft een fysieke tegenhanger. ALs iemand bijvoorbeeld zijn emoties niet uit, kan er een krop in de keel ontstaan. Langdurig geen emotie uiten, kan tot fysieke klachten lijden die in de eerste instantie niet in verband gebracht worden met de emotie die daaronder zit. Aan elke emotie zit een gedachtenpatroon verbonden en die zijn vaak niet al te positief en blijven maar in je hoofd herhalen. Daar wil je graag van af, toch?

Tijdens het werken met Reiki wordt er gebruik gemaakt van versterkende en zuiverende symbolen die de mentale en emotionele heling bevorderen waardoor de fysieke problemen kunnen oplossen. Als je zelf een reiki cursus gaat volgen, leer je hiermee werken tijdens de Reiki II cursus.

Ook bepaalde meditatie- en ademhalingstechnieken en zelfbehandeling bevorderen de rust in je geest, emoties en lichaam. Dit leer je tijdens de Reiki I cursus al toe te passen.

Wil jij zelf ervaren hoe dat voor jou werkt tijdens een behandeling of wil je zelf aan de slag met reiki? Kijk dan bij het aanbod van cursussen en behandelingen in het menu.

Namaste , de Boeddha in mij groet de Boeddha in jou.

Wat anderen zeggen…

.. inmiddels weet ik precies waarom ik zo blij mag zijn dat ik deze opleiding gevolgd heb bij Esther.. reiki 2 geeft me nog veel meer mogelijkheden en maakt dat ik echt mag vertrouwen op mijn intuïtie en daar ben ik elke dag dankbaar voor. […].. dankjewel lieve Esther voor je geduld, je ontzettend grote kennis en de verbinding die jij met mensen maakt. Ik raad jou aan iedereen aan!!

— Yoella (cursist reiki I en II)

Nieuws

Toekomstige evenementen