Magisch normaal is het, die oergave van jouw eigen energiesysteem!

25 jun 2019

Afgelopen periode heb ik aan meerdere mensen een Reiki I en II cursus mogen geven. Hoe fijn is het om mensen weer in verbinding te brengen met hun oergave, het zelfhelend vermogen van je eigen energiesysteem!

We vinden het heel normaal en logisch als we een wondje hebben dat ons lichaam dat zelf weer heelt tot een gezonde gave huid. Of als we een bot breken dat het na een aantal weken weer vastgegroeid is.

Een aai over de bol van affectie, het wrijven over de plek die je gestoten hebt, je hoofd vasthouden bij hoofdpijn, even diep zuchten bij stress. Het zijn allemaal voorbeelden van automatische handelingen die je doet ter ondersteuning van je helingsproces.

Werken met de levensenergie vinden we vaak dan wel weer bijzonder en misschien zelfs een beetje een raar idee dat het mogelijk is.

En denk je eens in hoe mooi het is dat jij, net als ieder ander, in staat bent om jouw eigen oergave weer te activeren waarmee je jezelf volledig in je eigen kracht kunt zetten, wanneer je maar wilt! En daarbij kun je ook nog eens een ander ondersteunen in dit proces. Heel gewoon en toch een beetje bijzonder, nietwaar?

Wil jij dit ervaren? Geef je op voor een cursus Reiki I!

Heb je al een Reiki 1 cursus gedaan bij De Verbinding of bij een ander instituut, dan kun je je aanmelden voor de Reiki II cursus.

Zie voor verdere informatie: cursussen en workshops: reiki I en II .

Wat anderen zeggen…

Het mooiste van alles wat ik heb geleerd en meegemaakt vind ik dat ik nu het vertrouwen in mezelf heb gevonden en niet meer twijfel aan mezelf en mijn intuïtie. Doordat ik steeds dichterbij mezelf kom merk ik dat ik er nu ook pas echt voor anderen kan zijn. Gewoon met mijn aanwezigheid, dat is al genoeg.

— Lydia (cursist Reiki I)

Nieuws

Toekomstige evenementen