Last van een slechte gewoonte of beperkende overtuiging? Reiki helpt je ervan af!

8 feb 2019

Met reiki kun je een slechte gewoonte of een beperkende overtuiging behandelen en veranderen in een positieve meer gewenste bezigheid of bekrachtigende overtuiging. Wil jij weten hoe dit werkt? Bij Reiki II cursus leer je dit. Ook kun je het zelf ervaren door een afspraak te maken voor een behandeling of meld je aan voor een cursus Reiki I om jezelf te leren helen!

Wat anderen zeggen…

.. inmiddels weet ik precies waarom ik zo blij mag zijn dat ik deze opleiding gevolgd heb bij Esther.. reiki 2 geeft me nog veel meer mogelijkheden en maakt dat ik echt mag vertrouwen op mijn intuïtie en daar ben ik elke dag dankbaar voor. […].. dankjewel lieve Esther voor je geduld, je ontzettend grote kennis en de verbinding die jij met mensen maakt. Ik raad jou aan iedereen aan!!

— Yoella (cursist reiki I en II)

Nieuws

Toekomstige evenementen