Namasté

Alles stroomt altijd, alles is aan verandering onderhevig, niets blijft bij hetzelfde.

Laat jij je mee voeren door de stroom of weet je zelf hoe je jezelf in balans houdt en ook kan blijven!  Je hebt daar als individu zelf invloed op, in alles wat je doet.
Jouw besef van keuzevrijheid vergroot je mogelijkheden. De mens is zijn eigen plan!  

Naast deze gedachten, geloof ik in verbinden in vrijheid. 
Alles is energie, alles in- en om ons heen stroomt. Iedereen streeft in het leven naar zijn/haar persoonlijke heelheid.
Als je in verbinding bent met je eigen energie, met je eigen Zijnstoestand, leef je vanuit je essentie en maak je de keuzes die bij jou passen en ben je in staat om je op een gezonde manier te verbinden met je omgeving en het universum. Hierdoor ervaar je heelheid, het ultieme gevoel van vrijheid!

Tja, hoe doe je dat dan in deze snelle wereld der verandering?

Iedereen heeft dat wel eens zo nu en dan, dat het lijkt alsof je uit balans bent en de wereld je op allerlei manieren inhaalt. Voorbeelden hiervan zijn mogelijk dat je energie weg ebt bij het minste of geringste, je stress ervaart, vermoeidheid, weinig concentratie, je voelt je niet begrepen, somber en krijgt allerlei lichamelijke klachten zoals hoofdpijn, spierpijn, huiduitslag, slapeloosheid. Misschien vraag je je af of dit is wat het is, het leven, je ervaart doelloosheid, je durft geen beslissingen te nemen, het leven lijkt zinloos.

Ons menselijk systeem heeft een zelfhelend vermogen. Echter als dit soort klachten van disbalans lang aanhouden, lukt het vaak niet meer om dit vermogen in te zetten.

Het is goed om hier iets aan te doen!

Reiki en Klankwerk kunnen je hierbij goed ondersteunen. Reiki betekent levensenergie. Deze universele helende energie stroomt door ieder levend wezen op aarde. Het is een oergave van ieder mens om deze energie uit de omgeving op te nemen om zichzelf en anderen hiermee in verbinding te brengen. Zo onderhoud je je eigen energiesysteem en kun je de verbinding met jezelf en anderen weer herstellen als het even tegenzit. Klank werkt helend en versterkend. Het heeft directe toegang tot ieders systeem.

De behandelingen die ik je aanbied, zorgen er o.a. voor dat het vermogen van jouw systeem om zichzelf te genezen, opnieuw wordt aangezet en je weer balans kunt ervaren op mentaal-, emotioneel-, fysiek- en spiritueel gebied. Los van het feit dat dit fijn is, is een behandeling ook heerlijk ontspannend en geheel veilig. (klik op de links voor meer informatie over Reiki en Klankwerk)

Goed zorgen voor jezelf is ook goed voor de ander. Zit jij lekker in je vel dan straal je dat uit en draagt dat bij aan een mooiere wereld!

Dat wil jij toch ook?

Meld je dan nu aan voor een behandeling of cursus bij Reiki- en Klankpraktijk De Verbinding!

Lieve Esther, dankjewel voor twee bijzondere dagen. De ontspannen en liefdevolle sfeer stelde me direct op mn gemak. Je bent een gepassioneerd en professioneel Reiki master en ben blij dat ik bij jou mijn inwijding in Reiki heb mogen ontvangen.

— Simone (cursist Reiki I)

Wat anderen zeggen…

Lieve Esther, dankjewel voor twee bijzondere dagen. De ontspannen en liefdevolle sfeer stelde me direct op mn gemak. Je bent een gepassioneerd en professioneel Reiki master en ben blij dat ik bij jou mijn inwijding in Reiki heb mogen ontvangen.

— Simone (cursist Reiki I)

Nieuws

Toekomstige evenementen