Heb je al Reiki I en II gedaan en wil je nu een échte verdiepingsslag maken in je eigen systeem om tot heelheid te komen? Doe dan mee met de unieke 2 daagse basiscursus REIKI en FAMILIE OPSTELLINGEN op 07 en 08 januari 2021. Er zijn nog 2 plekken vrij!

4 jul 2020

Voor wie is deze cursus geschikt? Voor iedereen die een reiki I en II cursus gedaan heeft en die graag inzicht krijgt in de invloed van het eigen familiesysteem op zijn/haar dagelijkse manier van denken, voelen en handelen. Je leert middels Reiki dit proces op hele fijne wijze te ondersteunen. Een mooie verdieping in persoonlijke ontwikkeling! 

Wat leer je tijdens deze 2 daagse cursus?

  • Je zult kennismaken met de basisbeginselen van systemisch werken zoals ordening, plek, insluiten en uitsluiten, de balans tussen geven en nemen.
  • we maken een genogram van je familie van herkomst
  • we maken een tafelopstelling
  • we kijken naar de dynamieken in je familie en hoe deze van invloed zijn op jouw manier van leven nu. 
  • Je leert hoe je reiki in kan zetten in je persoonlijke ontwikkeling tav van je familiesysteem
  • Verdieping via meditatie 
  • Je krijgt aan het einde van de tweede dag een blessing, een herhaling van je laatste reiki inwijding om het zuiveringsproces aan te zetten ter ondersteuning van je inzichten die je deze dag verkregen hebt. 

De training is twee dagen van 09:30-16:00 uur

Lunch wordt verzorgd.

Direct aanmelden? Klik hier.

Wat anderen zeggen…

Weer veel dingen, geleerd, ervaren, gevoeld met de intentie hetgeen toe te passen wat bij me past, hoe ik mijn energie kan delen en wat ik zelf nodig heb om te komen bij mijn doelen! De manier waarop je dingen aanreikt, verduidelijkt en overbrengt is waanzinnig fijn.

— Ilonka (cursist Reiki II)

Nieuws

Toekomstige evenementen