Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Dagworkshop Soul Retrieval-Adembevrijding op 26 november 2023 in Zuiderlicht Breda van 09-15:30 uur

26 november@09:00 - 15:30

€145

In je leven kun je door ingrijpende gebeurtenissen en trauma’s essentiele zielsdelen van jezelf verliezen waardoor je niet meer lekker in je vel zit en je het gevoel hebt dat je je leven niet ten volle kunt leven. Dit kan komen door verbroken relaties, een ongeluk, een ziekte, overlijden van dierbaren, mishandeling, bedreiging of andere voor jou ingrijpende gebeurtenissen. Een verloren zielsdeel kan bijvoorbeeld plezier, moed, speelsheid, onbevangenheid enz enz zijn. ALs je deze ” verloren” zielsdelen niet ophaalt, kun je er mentaal, emotioneel of fysiek behoorlijk in de knoop raken of er zelfs ziek van worden.

In de ochtend van deze bijzondere Soul Retrieval-Adembevrijdings-workshop kom je in contact met jouw verloren zielsdeel en gaan we dit verloren deel terughalen. Dit doen we volgens een oude Sjamanistische traditie. We zullen tijdens deze “reis” een thema die bij jou speelt, gaan verkennen en hiermee gaan werken. Samen met de groep vormen we een veilige bedding en zorgen we er samen voor dat je jouw deel kunt integreren. Dit zal een hele bijzondere ontmoeting zijn op zielsniveau. Na de integratie volgt er in de middag een verbonden ademsessie waar je alles kunt gaan loslaten in de overgave.

Wil jij een bijzondere ervaring meemaken en een verloren deel van jezelf weer ophalen?
Meld je dan aan voor deze dagworkshop om nooit te vergeten!

Gegevens

Datum:
26 november
Tijd:
09:00 - 15:30
Kosten:
€145
Evenement Categorie:

Locatie

Zuiderlicht Breda
Kloosterlaan 138A
Breda, Noord-Brabant 4811EE
+ Google Maps

Wat anderen zeggen…

.. inmiddels weet ik precies waarom ik zo blij mag zijn dat ik deze opleiding gevolgd heb bij Esther.. reiki 2 geeft me nog veel meer mogelijkheden en maakt dat ik echt mag vertrouwen op mijn intuïtie en daar ben ik elke dag dankbaar voor. […].. dankjewel lieve Esther voor je geduld, je ontzettend grote kennis en de verbinding die jij met mensen maakt. Ik raad jou aan iedereen aan!!

— Yoella (cursist reiki I en II)

Nieuws

Toekomstige evenementen