Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Dagworkshop Soul Retrieval-Adembevrijding op 26 februari 2023 in Zuiderlicht Breda van 10-16 uur

26 februari@10:00 - 16:00

€125

In je leven kun je door ingrijpende gebeurtenissen en trauma’s essentiele zielsdelen van jezelf verliezen waardoor je niet meer lekker in je vel zit en je het gevoel hebt dat je je leven niet ten volle kunt leven. Dit kan komen door verbroken relaties, een ongeluk, een ziekte, overlijden van dierbaren, mishandeling, bedreiging of andere voor jou ingrijpende gebeurtenissen. Een verloren zielsdeel kan bijvoorbeeld plezier, moed, speelsheid, onbevangenheid enz enz zijn. ALs je deze ” verloren” zielsdelen niet ophaalt, kun je er mentaal, emotioneel of fysiek behoorlijk in de knoop raken of er zelfs ziek van worden.

In de ochtend van deze bijzondere Soul Retrieval-Adembevrijdings-workshop kom je in contact met jouw verloren zielsdeel en gaan we dit verloren deel terughalen. Dit doen we volgens een oude Sjamanistische traditie. We zullen tijdens deze “reis” een thema die bij jou speelt, gaan verkennen en hiermee gaan werken. Samen met de groep vormen we een veilige bedding en zorgen we er samen voor dat je jouw deel kunt integreren. Dit zal een hele bijzondere ontmoeting zijn op zielsniveau. Na de integratie volgt er in de middag een verbonden ademsessie waar je alles kunt gaan loslaten in de overgave.

Wil jij een bijzondere ervaring meemaken en een verloren deel van jezelf weer ophalen?
Meld je dan aan voor deze dagworkshop om nooit te vergeten!

Gegevens

Datum:
26 februari
Tijd:
10:00 - 16:00
Kosten:
€125
Evenement Categorie:

Locatie

Zuiderlicht Breda
Kloosterlaan 138A
Breda, Noord-Brabant 4811EE
+ Google Maps

Wat anderen zeggen…

Ik heb 2 heerlijk ontspannen dagen gehad bij Esther. Heel bijzonder hoe heerlijk het is om te vertragen en dan te voelen waar energie en emoties beginnen te stromen. Een fijn klein groepje mensen om mee op te trekken en mee te lachen. Ik heb nog dagen erna een heerlijk rustig gevoel gehad. Super!

— Anne-Marijke (cursist Reiki I)

Nieuws

Toekomstige evenementen