Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Dagworkshop Adembevrijding en familie opstellingen ” Thuiskomen; Leven vanuit je kern” op 02 april 2023 in Zuiderlicht Breda

2 april@10:00 - 17:00

€145

Workshop familie opstellingen & Ademwerk

Hoe sta jij in het leven?

Leef jij vanuit datgene wat je echt wilt of ben je nog erg verbonden aan wat “moet”? Waar ben je voor geboren en hoe geef je dit vorm in je leven nu? Tijdens deze prachtige dagworkshop gaan we middels ademwerk en familieopstellingen het fundament van jouw essentie neerzetten om hierop te bouwen wat jij belangrijk vindt en waar jij naartoe wilt in dit leven.

Hoe ziet de dag eruit?

In de ochtend gaan we aan de slag met systemisch werk. Systemisch werk is een prachtig middel om inzichten te krijgen in de dynamieken in je familiesysteem en hoe dit invloed heeft gehad op hoe jij het leven zelf begrepen hebt en naar bent gaan handelen in patronen. Het heeft je gebracht waar je nu staat.Mogelijk ervaar je dat je niet altijd blij bent met hoe de dingen lopen in je leven en weet je nu nog niet zo goed hoe dit komt en hoe je hier verandering in kunt brengen.
Deze ochtend ga je middels opstellingen kijken naar daar waar jij vandaan komt en ontdek je hoe jij je eigen fundament opgebouwd hebt. We doen mooie oefeningen om je te laten ervaren waar je onderdeel van bent en hoe je hier kracht uit kunt putten zodat je kan leven vanuit je kern. Tijdens de oefeningen werken we met representanten, met de andere groepsleden.

De middag staat in het teken van ademwerk.

Jouw ademhaling is een afspiegeling van hoe je leeft. De meeste mensen ademen oppervlakkig en onbewust. Dit kan zowel fysieke, mentale als emotionele klachten geven, zoals lage energie, neerslachtigheid, rusteloosheid en gebrek aan grip op je leven.

Jouw brein, waar je altijd op vertrouwt om de beslissingen te maken in je leven heeft niet alle wijsheid in pacht. Dat blijkt ook wel want anders zou je niet telkens dezelfde niet helpende patronen afdraaien in je leven. Het lichaam is heel intelligent. Hoe mooi is het als je het lichaam weer bewust kunt voelen en erkennen?

Middels ademwerk leg je weer contact tussen brein en lichaam. Dit maakt dat je gevoelens, emoties en energie-blokkades in je lichaam weer op bewust niveau kunt gaan ervaren. Door bewust te voelen en waar te nemen wat er vaak lange tijd in je lichaam is opgeslagen, maak je het verwerken en loslaten ervan weer mogelijk. Een onbeschrijfelijke fantastische ervaring die niet makkelijk te omschrijven is en je enkel zelf kan ervaren. Je voelt de adembevrijding!

Durf jij in de overgave te gaan en ben je nieuwsgierig wat deze bijzondere combinatie van familieopstellingen en ademwerk en wat dit voor jou kan betekenen?

Doe dan mee met deze bijzondere thema Adembevrijdingsworkshop en laat je verwonderen….

Deze dag wordt georganiseerd door de twee ervaren systemisch- en ademcoaches Lennart Bosschaart en Esther Busquet. Samen met een team van ademwerkbegeleiders nemen wij jou mee tijdens deze bijzondere middag.

Voor wie is deze workshop bedoeld?

Voor iedereen die weer vol energie in het leven wilt staan en vrij wilt ademen!

contra-indicatie: Ademwerk is niet geschikt voor zwangere vrouwen, mensen met epilepsie, glaucoom, hartklachten of zwaardere psychische problemen.

datum: 02-04-2023
tijden: 10-17 uur
lokatie: Zuiderlicht Breda
lunch: inclusief

Gegevens

Datum:
2 april
Tijd:
10:00 - 17:00
Kosten:
€145
Evenement Categorie:

Organisator

Esther
E-mail
info@reikiverbinding.nl

Locatie

Zuiderlicht Breda
Kloosterlaan 138A
Breda, Noord-Brabant 4811EE
+ Google Maps

Wat anderen zeggen…

Wat een fantastisch cadeau… inmiddels weet ik precies waarom ik zo blij mag zijn dat ik deze opleiding gevolgd heb bij Esther.. reiki 2 geeft me nog veel meer mogelijkheden en maakt dat ik echt mag vertrouwen op mijn intuïtie en daar ben ik elke dag dankbaar voor. Ook de afstandsbehandelingen zijn geweldig om te doen.. dankjewel lieve Esther voor je geduld, je ontzettend grote kennis en de verbinding die jij met mensen maakt. Ik raad jou aan iedereen aan!!

— Karin (cursist Reiki I)

Nieuws

Toekomstige evenementen